België

Gerenoveerde aanbouw met doorleefd karakter

 

Bij Russell Woods veranderen we uw dromen in adembenemende realiteit. Neem bijvoorbeeld de renovatie en aanbouw die we recentelijk voor een gewaardeerde klant hebben gerealiseerd. Vanaf het eerste gesprek stond de wens voor een doorleefd karakter centraal. Ons team heeft dit unieke karakter tot leven gebracht door zorgvuldig gebruik van materialen en technieken die resoneren met de visie van de klant.

Project

Gerenoveerde aanbouw

.

Gerenoveerde aanbouw

We vernieuwden een bestaande aanbouw met een prachtige muur van recuperatiesteen, ondersteund door een robuust eiken gebinte. Elke hoek van de eiken palen en balken is bewerkt om het doorleefde karakter te versterken dat onze klant zo koesterde. Het houtwerk hebben we laten luchtgommen, een proces dat niet alleen de structuur opfrist maar ook de houtnerf extra accentueert, waardoor het natuurlijke schoon nog meer naar voren komt.

Gerenoveerde aanbouw

Unieke woonervaring

De vloer is belegd met robuuste, klinkervormige tegels die perfect samengaan met de smeedijzeren ramen, elk element draagt bij aan de charme van het gebouw. Aanpassingen aan de bestaande woning zoals het omvormen van rechthoekige openingen naar elegante bogen, het plaatsen van smeedijzeren dakramen en het bekleden van houten gordingen met oud eiken, hebben het de woning esthetisch getransformeerd. Daarnaast is het dak voorzien van isolatie waardoor het geheel energetisch ook naar een hoger niveau is getild. 

Bij Russell Woods streven we ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Elk project is een kans om een unieke woonervaring te creëren die kwaliteit en woonplezier uitstraalt met oog voor detail.

Unieke woonervaring

Bekijk dit project