Over Russell Woods

Uw partner in eikenhouten bijgebouwen

Als familiebedrijf hechten wij grote waarde aan de kwaliteit van onze producten én van onze service. We bespreken, samen met u, wat uw wensen en eisen zijn en zorgen ervoor dat het houten bijgebouw volledig op uw wensen aansluit. De traditie, ervaring en daarmee de know-how van eikenhouten gebouwen ligt in Engeland. Russell Woods beschikt daar over een eigen designafdeling met medewerkers die over jarenlange ervaring beschikken.


Maatwerk in traditionele houten bijgebouwen

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw op maat. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.

De toepassingsgebieden zijn onbeperkt. Onze gebouwen worden bijvoorbeeld gebruikt als overdekt terras, carport, garage, tuinberging, poolhouse, gastenverblijf en worden zij regelmatig toegepast als uitbreiding van een woning.

Als uitgangspunt bieden wij u een 3 tal afwerkingsniveaus: New Forest Range, Cambridge Range en de Oakshire range. Deze dienen als basis en hiervan kan dus afgeweken worden indien u dat wenst. Lees meer over de afwerkingsniveaus van onze houten gebouwen.

Voor de afwerking aan de buitenzijde heeft u de keuze uit geïmpregneerde lariks, eik of gerecupereerde beplanking van oude Canadese barns.

Qua dakbedekking heeft u als klant een vrije keuze; U kunt bijvoorbeeld kiezen voor platte tegelpannen in diverse varianten waaronder oude Bourgondische, of voor oude Boomse of oud Hollandse pannen en ook riet is een bijzonder mooie optie.


 

 

Hout van de hoogste kwaliteit

Als familiebedrijf hechten wij grote waarde aan de kwaliteit van onze producten en service. Onze houten bijgebouwen worden vervaardigd uit de hoogste kwaliteit eikenhout. U bent er bij ons van verzekerd dat uw houten gebouw aan de beste kwaliteitseisen voldoet.

MILIEUVRIENDELIJKE EN DUURZAME HOUTPRODUCTEN

Russell Woods kiest bewust voor milieuvriendelijke en duurzame houtproducten. Wij werken vanuit het principe dat de natuur in stand gehouden moet worden, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid! Duurzame houtproducten dragen hieraan bij.

U bent er dus van verzekerd dat uw houten bijgebouw gemaakt is van milieuvriendelijke houtproducten en daarbij aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet!