België

Restaurant Savoury

Bij Restaurant Savoury in Turnhout hebben wij de eer gehad om deze transformatie te realiseren. De bestaande aanbouw heeft plaatsgemaakt voor een elegante eiken uitbreiding, die niet alleen de uitstraling maar ook de functionaliteit van het restaurant naar een hoger niveau tilt. Aan de zijkant van het gebouw hebben we een sfeervolle uitbouw in metselwerk gecreëerd, compleet met een geïntegreerde pizzaoven die het hart van de bakkerij vormt.

Locatie

Turnhout

Project

Complete renovatie restaurant

Jaar

2011

de bakkerij vormt.

Interne renovatie

De interne renovatie omvatte een grondige aanpak waarbij we alle bestaande afwerkingen hebben verwijderd. De vloeren zijn nu voorzien van isolatie en vloerverwarming, deels bedekt met stijlvol parket en deels met klinkers in een visgraatpatroon voor een tijdloze uitstraling. Alle wanden zijn opnieuw gestuukt en voorzien van een frisse laag verf. Als afscheiding tussen het restaurant en het traiteurgedeelte is gewerkt me smeedijzeren deuren wat bijdraagt aan de charme.

Savoury

De complete renovatie

Deze complete renovatie heeft Restaurant Savoury niet alleen fysiek getransformeerd, maar ook de beleving en het comfort voor alle gasten aanzienlijk verbeterd. De eigenaren zochten naar een partij die hen kon ontzorgen bij de uitvoering van het gehele project, waarbij de kwaliteit in afwerking een verlengstuk moest zijn van de culinaire creaties die ze aan hun gasten presenteren. Bij Russell Woods zijn we trots om deze verbluffende metamorfose gemaakt te hebben, het eindresultaat spreekt werkelijk boekdelen. Bezoek Restaurant Savoury om dit alles zelf te ervaren, of neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we de ideale ruimte voor uw behoeften kunnen creëren.

Deze complete renovatie

Bekijk dit project