Rw

Werkwijze

Onze werkwijze

Graag bespreken wij in een intakegesprek uw wensen en mogelijkheden, waarna wij u een ontwerp zullen voorleggen. Tevens checken wij voor u de bouwvoorschriften, zodat u niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Bouwvormen en constructies

Er zijn vele bouwvormen en constructies mogelijk. Maak een vrijblijvende afspraak zodat we uw wensen, in combinatie met de mogelijkheden, kunnen bespreken.

Houtsoorten en materialen

Onze gebouwen worden volledig traditioneel gemaakt uit Franse eik. Voor de afwerking aan de buitenzijde heeft u de keuze uit geïmpregneerde lariks of eik, maar bijzonder in ons assortiment is gerecupereerde beplanking van oude Canadese barns. Dit hout, dat gerecupereerd wordt van oude Canadese barns (100 à 150 jaar) is verweerd maar in zeer goede staat. Wij gebruiken deze beplanking in diverse kleurvarianten als buitenbeplanking op onze gebouwen en tevens voor de binnenafwerking indien het een leefruimte betreft. Qua dakbedekking heeft u als klant een vrije keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor platte tegelpannen in diverse varianten waaronder oude Bourgondische, of voor oude Boomse of Oud-Hollandse pannen en ook riet is een bijzonder mooie optie.

Afwerkingsniveaus houten bijgebouwen

Russell Woods biedt u drie afwerkingsniveaus voor uw houten bijgebouw.

New Forest Range

De New Forest range is gebaseerd op een frame (palen en balken) van eik met eveneens eiken gebogen schoren. De muurplaten, de dakconstructie en de uittimmering tussen de eiken palen zijn uitgevoerd in naaldhout. De buitenbeplanking is (als basis) uitgevoerd in kleurloos geïmpregneerde lariks (gepotdekseld).

Cambridge Range

De Cambridge Range is gebaseerd op een frame (palen en balken) van eik met eveneens eiken gebogen schoren. De muurplaten zijn echter zwaarder en ook uitgevoerd in eik. De dakconstructie en de uittimmering tussen de eiken palen zijn uitgevoerd in naaldhout. De buitenbeplanking is (als basis) uitgevoerd in kleurloos geïmpregneerde lariks (gepotdekseld).

Oakshire Range

De Oakshire Range is volledig uitgevoerd in eik.

RUST, HARMONIE, OPENHEID EN KARAKTER

Ontdek de eikenhouten mogelijkheden