Houten aanbouw

Met een aanbouw heeft u in één klap veel meer ruimte in uw woning. Dat zorgt voor een hogere waarde én een luxe uitstraling. Wanneer u kiest voor een aanbouw, wilt u dat die past bij de stijl van uw woning. Maar zie maar eens dezelfde bakstenen te vinden: dat is bijna onmogelijk, zeker wanneer uw woning al wat ouder is. Een houten aanbouw is dan een perfect alternatief.

Diverse soorten houten aanbouw

Een houten aanbouw kunt u in allerlei stijlen laten ontwerpen en bouwen. Van klassiek en landelijk tot modern en strak – en alles daar tussenin. Bij Russell Woods hebben we jarenlange ervaring met het realiseren van houten aanbouwen in allerlei stijlen en formaten. Onze aanbouwen maken we van hout van hoge kwaliteit, zodat u zeker weet dat u er jarenlang plezier van hebt.
 

Eikenhout voor aanbouw

De meeste houten aanbouwen van Russell Woods zijn van eikenhout gemaakt. Daarvoor heeft u de keuze uit ‘nieuw’ hout, maar ook recuperatiehout uit oude Canadese schuren – barnwood genaamd – is een bijzonder mooi materiaal voor uw houten aanbouw.
 

Basismodel houten aanbouw

Bij Russell Woods bepaalt u helemaal zelf hoe uw houten aanbouw eruit gaat zien en heeft u diverse opties qua afwerking. We hebben bijvoorbeeld ruim 450 basismodellen die we in diverse afmetingen en met de dakconstructie van uw keuze kunnen leveren. Dat is niet alleen een voordelige optie omdat het teken- en rekenwerk tot een minimum blijft beperkt, we kunnen uw houten aanbouw daardoor ook sneller bij u thuis plaatsen.
 

Houten aanbouw op maat

U kunt ook kiezen voor een maatwerk houten aanbouw. Deze ontwerpen we volledig op maat van uw smaak, stijl en budget. Zo heeft u een unieke toevoeging aan uw woning, die u niet alleen ruimte in uw woning, maar ook een bijzondere uitstraling bezorgt. Of u voor uw aanbouw nu een bestemming als gastenverblijf, werkkamer hobbykamer voorziet: u zult er lang plezier van hebben, want onze vakmensen zijn zeer bedreven in het plaatsen van houten aanbouwen.
 

Meer informatie?

Wilt u uw eigen houten aanbouw? Maar weet u niet waar te beginnen? Bekijk eens onze gerealiseerde projecten voor inspiratie of vraag onze brochure aan. Liever meteen een advies op maat? Maak dan direct een afspraak met Russell Woods. We laten u graag alle mogelijkheden zien.