Blog

8 tips voor het bouwen van een eikenhouten bijgebouw

Bent u van plan om een eikenhouten bijgebouw te bouwen? Dan bent u bij Russell Woods aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van prachtige bijgebouwen van Franse eik. Hieronder delen wij graag 8 tips om u te helpen bij het bouwen van uw eigen eikenhouten bijgebouw.

 1. Kies de juiste bouwvorm en constructie die past bij uw wensen en behoeften. Bij Russell Woods bieden wij verschillende afwerkingsniveaus en bouwvormen aan, zoals de New Forest, Cambridge en Oakshire Range.
   
 2. Ga voor duurzaamheid en kies voor de beste kwaliteit materialen. Onze bijgebouwen worden volledig traditioneel gemaakt uit Franse eik en andere hoogwaardige materialen.
   
 3. Maak gebruik van gerecupereerde beplanking van oude Canadese barns voor een bijzondere en authentieke uitstraling.
   
 4. Kies voor een dakbedekking die past bij de stijl van uw bijgebouw. Bij Russell Woods bieden wij diverse opties, zoals oude Bourgondische tegelpannen, oude Boomse of Oud-Hollandse pannen en riet.
   
 5. Laat u adviseren over de bouwvoorschriften en vergunningen die nodig zijn voor uw bijgebouw. Bij Russell Woods checken wij dit voor u, zodat u niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.
   
 6. Bespreek uw wensen en mogelijkheden tijdens een intakegesprek. Bij Russell Woods nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken, zodat wij u een ontwerp op maat kunnen voorleggen.
   
 7. Kies voor een hoogwaardige montage en laat uw bijgebouw door vakmensen plaatsen. Bij Russell Woods hebben wij jarenlange ervaring in het plaatsen van eikenhouten bijgebouwen.
   
 8. Geniet van uw prachtige eikenhouten bijgebouw en laat deze aan al uw vrienden en familie zien! Wij garanderen dat uw bijgebouw een eyecatcher zal zijn en dat u er jarenlang plezier van zult hebben.