Landelijke tuinhuizen

Een landelijk tuinhuis is een sieraad voor elke tuin. Zeker wanneer uw tuin helemaal in landelijke stijl is aangelegd, met talrijke struiken en bomen, en uw woning ook een landelijke, rustieke stijl heeft. Met een houten tuinhuis van Russell Woods bereikt u de landelijke uitstraling die u zo graag wilt.

Landelijk houten tuinhuis

De landelijke tuinhuizen van Russell Woods worden gemaakt van Frans eiken. Dit is een zeer duurzame houtsoort, waar u jarenlang plezier van hebt en die een prachtig landelijke uitstraling heeft. Zoekt u een meer doorleefde uitstraling? Russell Woods kan uw tuinhuis ook vervaardigen van barnwood: eeuwenoud eikenhout, dat wordt gerecupereerd uit oude Canadese boerenschuren. Dat maakt uw tuinhuis nog rustieker.
 

Landelijk tuinhuis op maat

Uw landelijke tuinhuis kunt u bij Russell Woods volledig op maat laten ontwerpen en bouwen. We hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van tuinhuizen in zowel grote als kleine tuinen en we zorgen ervoor dat uw landelijke tuinhuis precies de afmetingen, voorzieningen en uitstraling heeft die u wenst. Zo past uw tuinhuis straks precies bij de sfeer, het formaat en de landelijke stijl van uw tuin én uw woning.
 

Basismodel landelijk tuinhuis

Wilt u snel van uw tuinhuis kunnen genieten? Kies dan voor een basismodel tuinhuis. U heeft de keuze uit 450 modellen in verschillende afmetingen en u bespaart tijd, omdat er niet hoeft te worden gerekend en getekend. De dakvorm bepaalt u zelf. Kiest u voor een schilddak of toch liever een zadeldak? De keuze is volledig aan u. Uw landelijke tuinhuis kunnen we vervolgens bij u in de tuin opbouwen. Bent u handig? Dan leveren we uw tuinhuis als bouwpakket en kunt u uw eigen tuinhuis monteren!
 

Meer informatie over tuinhuizen

Wilt u een landelijk tuinhuis in uw tuin en houdt u van de uitstraling van eikenhout? Kies dan voor Russell Woods. Op onze site kunt u enkele voorbeelden van reeds gebouwde landelijke tuinhuizen bekijken. Voor meer informatie over Russell Woods en onze mogelijkheden kunt u een brochure aanvragen – of natuurlijk meteen een afspraak met ons plannen!

Maatwerk voor uw landelijke tuinhuis

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.