Landelijke garage

Een garage is de perfecte toevoeging aan uw woning. Uw auto blijft ijsvrij, hij heeft niet te lijden van regen en zonlicht en u kunt er ook nog al uw tuingereedschap en fietsen in kwijt. Maar een garage moet natuurlijk wel passen bij de stijl van uw huis en uw tuin. Is die landelijk? Dan is een landelijke garage van Russell Woods voor u de perfecte oplossing!

Landelijke garage van hout

Wie landelijk zegt, zegt hout. Zeker eikenhout heeft een bijzonder rustieke uitstraling en daarom gebruiken we voor onze landelijke garages meestal duurzaam Frans eikenhout, dat de tijd heeft gekregen om te groeien. Wilt u een meer robuuste uitstraling? Kies dan voor recuperatiehout uit Canadese boerenschuren, zogenoemd barnwood.
 

Garage op maat

Bij Russell Woods kunnen we uw landelijke garage volledig op maat ontwerpen en bouwen. Omdat we jarenlange ervaring hebben in het construeren van landelijke garages in zowel grote als kleine tuinen, kunnen we uw garage precies zo maken als u wenst. Uw garage krijgt exact de afmetingen, voorzieningen en uitstraling.
 

Basismodel landelijke garage

Bij maatwerk komen heel wat tekeningen en berekeningen kijken. Wilt u snel uw auto kunnen parkeren in een landelijke garage? Kies dan voor een basismodel. U kunt kiezen uit 450 modellen in verschillende afmetingen. Dat bespaart tijd, omdat er niet hoeft te worden gerekend en getekend – en daardoor bespaart u uiteindelijk ook kosten. Zeker wanneer u zelf een beetje handig bent en ervoor kiest om uw basismodel landelijke garage bij u thuis als bouwpakket te laten afleveren en de montage zelf ter hand te nemen. We kunnen u uiteraard ook ontzorgen en uw basismodel garage voor u bouwen.


Meer informatie over garages

Wilt u een landelijke garage en spreekt de kwaliteit en het uiterlijk van eikenhout u aan? Kies dan voor Russell Woods. Op onze site kunt u inspiratie opdoen met reeds gerealiseerde landelijke garage. Voor meer informatie over Russell Woods en onze mogelijkheden kunt u een brochure aanvragen – of natuurlijk meteen een afspraak met ons plannen!

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.