Houten poolhouse

Een zwembad in de tuin is de ultieme luxe. Zeker wanneer u de technische installatie op een stijlvolle manier kunt huisvesten en dezelfde ruimte meteen kunt benutten als lounge-, douche- of wellnessruimte. Een houten poolhouse maakt uw zwembad helemaal compleet!

Poolhouse op maat

Bij Russell Woods hebben we jarenlange ervaring met het bouwen van houten poolhouses. We maken uw houten poolhouse helemaal op maat van uw zwembad. Samen met u bekijken we waar het poolhouse moet komen te staan, aan welke eisen het moet voldoen en hoe u graag wilt dat het eruit ziet. Wilt u een strak houten poolhouse? Of is landelijk en klassiek meer uw stijl? Wat voor poolhouse u ook wilt: bij Russell Woods vervaardigen we het voor uw!
 

Zelf poolhouse bouwen

U kunt uw houten poolhouse helemaal op maat laten ontwerpen en maken door Russell Woods. Wilt u snel van uw poolhouse kunnen genieten of bent u handig aangelegd en vindt u het leuk om zelf uw eigen houten poolhouse te bouwen? Dan kunt u ook voor een van de basismodellen van Russell Woods kiezen. Dat klinkt meer basic dan het is, want er zijn maar liefst 450 modellen in vier breedtes en acht dieptes. Ook zijn er verschillende dakconstructies waaruit u kunt kiezen. We kunnen uw poolhouse als zelfbouwpakket bij u afleveren, maar het ook voor u bouwen, als u zelf niet zo handig bent.
 

Poolhouse van hout

Uw poolhouse wordt gemaakt van hoge kwaliteit eikenhout, dat uit Frankrijk komt en jarenlang meegaat. Zo weet u zeker dat u lang plezier hebt van uw poolhouse. Wilt u een écht landelijke uitstraling, dan kunt u ook kiezen voor recuperatiehout van Canadese boerderijen, ook wel barnwood genoemd. U bepaalt zelf hoe uw houten poolhouse eruit komt te zien!
 

Meer weten over poolhouses?

Wilt u meer weten over onze houten poolhouses? Bekijk hier alvast enkele gerealiseerde projecten ter inspiratie of vraag onze brochure aan. U kunt natuurlijk ook alvast vrijblijvend een afspraak maken, zodat we u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden voor uw poolhouse.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.