Houten aanbouw

Veel mensen dromen van wat meer ruimte in huis. Maar zie maar eens exact dezelfde steen te vinden. Dat is nog knap lastig! Daarnaast is het ook mooi om geen standaard aanbouw te hebben, maar juist een bijzonder ontwerp. Herkent u dit? Dan is een houten aanbouw van Russell Woods voor u een ideale keuze.

Meer ruimte

Met een houten aanbouw creëert u meer ruimte in uw huis, zodat u eindelijk die grotere keuken, studeerkamer, extra slaapkamer of zelfs gastenverblijf kunt realiseren. Uw houten aanbouw wordt op het hoofdgebouw bevestigd en uiteraard volledig op maat voor u ontworpen, ontwikkeld en gebouwd. Daarbij houden we rekening met hoogte- en niveauverschillen.

 

Diverse stijlen aanbouw

U kiest zelf de sfeer en de stijl van uw aanbouw. Standaard werken we met drie afwerkingsniveaus: de New Forest range, de Cambridge Range en de Oakshire Range. Welke range u ook kiest, u weet zeker dat uw houten aanbouw van hoge kwaliteit is en dat u er vele jaren lang plezier van zult hebben. Ook een afwerking van uw houten aanbouw met bijvoorbeeld barnwood is mogelijk.

 

Basismodel houten aanbouw

Wilt u snel van uw houten aanbouw kunnen genieten? Dan is de New Forest Range voor u ideaal, want u kiest hierbij uit maar liefst 450 basismodellen met diverse afmetingen en dakvormen. Daarmee bespaart u tijd, want doordat we geen specifiek ontwerp hoeven uit te tekenen, kunnen we sneller schakelen. Wilt u een meer exclusieve houten aanbouw? Dan leveren we u graag maatwerk op topniveau. 

 

Meer weten?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Russell Woods u biedt om uw droom van een houten aanbouw uit te laten komen? Maak dan gerust een afspraak met ons of vraag de brochure aan.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.