Exclusieve en functionele tuinhuizen

Eikenhouten tuinhuizen

Er zijn oneindig veel tuinhuizen op de markt. Maar dragen deze standaard tuinhuizen wel bij aan de sfeer en beleving die u voor ogen heeft? Bij Russell Woods ontwerpen we exclusieve en functionele tuinhuizen van topkwaliteit die afgewerkt zijn met hoogwaardige materialen en die volledig aansluiten op uw wensen. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin en het buitenleven.

Tuinhuis in uw sfeer

Wilt u een landelijke sfeer, kies dan voor een landelijk houten tuinhuis. Of ga voor een stijlvol en strak eikenhouten tuinhuis. Wij kunnen allerlei tuinhuizen ontwerpen, zoals een berging voor de zitmaaier, een gesloten berging, een landelijk tuinhuis of een tuinhuis met terras. De mogelijkheden zijn eindeloos. Geef uw ideeën en wensen aan ons door en wij presenteren ons globale ontwerp. Spreekt dit ontwerp u aan, dan zullen we een gedetailleerde tekening uitwerken.

Tuinhuis in uw sfeer

Tuinhuis van Frans eiken

De meeste van onze tuinhuizen zijn gemaakt van Frans eikenhout, dat op een duurzame manier wordt geteeld en van uitstekende kwaliteit is. Dat maakt dat u van uw eikenhouten tuinhuis jarenlang kunt genieten.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en naar onze basismodellen? Kijk op deze pagina om u te laten inspireren!

Tuinhuis van Frans eiken