Naadloos aansluiten op het hoofdgebouw

Eikenhouten aanbouwen

Zou u graag wat meer ruimte in huis willen hebben, maar wilt u geen standaard aanbouw van steen? Of wilt u een bijgebouw, maar moet deze wel aan het hoofdgebouw – het huis – bevestigd zijn? Russell Woods is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van houten aanbouwen. Zo heeft u extra ruimte voor bijvoorbeeld een leefkeuken, een grote woonkamer of een extra slaapkamer op de benedenverdieping.

Eikenhouten aanbouw

Geen aanbouw is hetzelfde, maar ze zorgen er altijd voor dat de aanbouw naadloos aansluit op het hoofdgebouw. We houden bijvoorbeeld rekening met hoogte- en niveauverschillen en de verschillende beschikbare daktypes. Wij werken met hout van de Franse eik, een product wat ervoor zorgt dat uw eikenhouten aanbouw niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook exclusieve uitstraling heeft. Uw houten aanbouw kunt u naar wens uitbreiden met een veranda, serre of een overdekt terras, zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven.

Uiteraard kunt u ook uw eigen ontwerpen aan ons doorgeven. Zo komen we samen tot een aanbouw die perfect aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Eikenhouten aanbouw

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheiden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt. 

Eikenhouten maatwerk