Gastenverblijf bouwen

Een gastenverblijf bouwen is een ideale manier om de ruimte in uw tuin of aan uw woning goed te benutten. U kunt er uw logees in ontvangen op een prettige manier. Of misschien wilt u zelfs wel een B&B beginnen, of gasten ontvangen in het kader van Vrienden op de Fiets. Wat de toepassing van uw gastenverblijf ook zal zijn: bij Russell Woods bouwen we uw gastenverblijf precies zoals u dat wilt!

Kundig gebouwd gastenverblijf

Russell Woods heeft jarenlange ervaring in het bouwen van gastenverblijven. We bouwen onze gastenverblijven van duurzaam eikenhout, dat jarenlang meegaat en dat door onze vakmensen op zeer kundige wijze wordt geconstrueerd. Daardoor bent u verzekerd van een gastenverblijf waar niet alleen u zelf, maar zeker ook uw gasten veel plezier van zullen hebben!
 

Gastenverblijf op maat bouwen

We kunnen uw gastenverblijf op maat bouwen en ontwerpen. U heeft dan een uniek gastenverblijf, waarvan er niet nog een te vinden is in Nederland of België. Zeker wanneer u heel specifieke wensen heeft op het gebied van comfort, vorm, afmetingen of toepassing, is het bouwen van een gastenverblijf op maat de perfecte oplossing.
 

Zelf uw gastenverblijf bouwen

Wilt u snel van uw gastenverblijf kunnen genieten? Kies dan voor een van onze basismodellen. Deze zijn er in vier verschillende breedtes en acht dieptes. Ook de vorm van het dak kiest u zelf. Bent u handig en wilt u graag zelf uw gastenverblijf bouwen? Dat is ook mogelijk. We kunnen de basismodellen namelijk als een bouwpakket bij u thuis afleveren, waarna u zelf uw gastenverblijf kunt bouwen.
 

Informatie gastenverblijf

Wilt u uw gasten ook gastvrij ontvangen met een mooi, houten gastenverblijf? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Liever eerst inspiratie opdoen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Bekijk onze gerealiseerde projecten of vraag een brochure aan.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.