Eikenhouten tuingebouwen van topkwaliteit

Houdt u van het buitenleven en brengt u graag tijd door in uw tuin of buitenverblijf? Geniet vier seizoenen lang van uw tuin en kies voor een tuingebouw! Met de eikenhouten tuingebouwen van Russell Woods kunt u niet alleen rekenen op een prachtig gebouw of prachtige overkapping, maar kunt u ook vertrouwen op kwaliteit! Onze producten worden vervaardigd van kwalitatief eikenhout en kunnen daarom tegen een stootje.

Kwalitatief en duurzaam eikenhout

Of u nu kiest voor een overdekt terras, carport, garage, tuinhuis, poolhouse, gastenverblijf of uitbouw aan uw woning: de tuingebouwen van Russell Woods zijn bestand tegen allerlei weersinvloeden. Al deze producten zijn vervaardigd van het allerbeste eikenhout met een bijzonder mooie uitstraling. Het hout dat wij gebruiken is op een duurzame en milieuvriendelijke manier gegroeid, gekapt en verwerkt tot eindproduct. Zo kunt u met een gerust hart de producten van Russell Woods aanschaffen!

Werkwijze van Russell Woods

Het Vlaamse familiebedrijf Russell Woods heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van uiteenlopende eikenhouten gebouwen. We werken met deskundige en bevlogen medewerkers die u graag verrassen met hun ontwerpen. We hanteren hierbij altijd een vaste werkwijze. Zo inventariseren we allereerst uw wensen en nemen de mogelijkheden van uw tuin onder de loep. Vervolgens komen we met een ontwerp op maat. Gaat u akkoord met dit ontwerp, dan vervaardigen we uw tuingebouw en plaatsen deze in uw tuin. Wilt u de montage liever zelf doen, dan kunt u aan de slag met een handig kant-en-klaar bouwpakket. Net wat u wilt!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u interesse in een eikenhouten tuingebouw dat u volledig op maat kunt laten ontwerpen, vervaardigen en plaatsen? Bij Russell Woods helpen we u graag! Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken we een ontwerp dat volledig aan uw wensen tegemoet komt. Neem contact met ons op en maak een afspraak!