STIJLVOLLE EIKENHOUTEN GASTVERBLIJVEN

Uw gastenverblijf naar eigen wens bouwen

Ontvang uw familie en vrienden in een stijlvol gastenverblijf van Russell Woods. Onze eikenhouten gastenverblijven ademen sfeer: ze hebben een warme, gezellige en knusse uitstraling en nodigen uit om te genieten. Met onze gastenverblijven geeft u uw gasten het gevoel dat ze welkom zijn en dat ze er even heerlijk ertussenuit zijn.

U kunt het gastenverblijf volledig naar eigen wens laten bouwen. Door een eigen ontwerp aan te leveren, of door te kiezen uit de verschillende materialen en bouwstijlen. In ons uiteindelijke ontwerp houden we rekening met de benodigde functionaliteiten en mogelijkheden én met de uitstraling van het verblijf. Wilt u uw gastenverblijf later uitbreiden of veranderen, dan is dat ook mogelijk. In het ontwerp kunnen wij hier rekening mee houden.

U kunt natuurlijk ook kiezen uit een van onze basismodellen. Deze hebben ook tal van mogelijkheden. Bekijk hier het ruime aanbod van basismodellen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.