MEER DAN 450 EIKENHOUTEN BASISMODELLEN

Kies zelf de breedte, diepte en dakvorm van uw houten gebouw

Bij Russell Woods hebben we meer dan 450 basismodellen van eikenhouten gebouwen; dit is de New Forest Range. U heeft hierbij de keuze uit vier verschillende breedtes en acht dieptes. Ook kunt u kiezen voor bepaalde dakvormen, zoals een zadeldak, dak met wolfseind, schilddak of een combinatie van deze daken.

Basismodel bijgebouw

Kiest u voor een van onze basismodellen, dan scheelt dat u tijd. Wij hoeven geen maten op te nemen en een specifiek ontwerp uit te tekenen. Hierdoor kunnen we sneller schakelen. De standaard basismodellen kunnen wij als bouwpakket bij u afleveren, maar we kunnen deze natuurlijk ook bij u opbouwen.

Voordelen basismodel

Ook een basismodel is bij Russel Woods bijna maatwerk. Onze eikenhouten bijgebouwen in basismodel zijn er namelijk in veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zo is uw bijgebouw perfect passend bij uw woning en bij de beschikbare ruimte, maar bespaart u wel de kosten van het volledig nieuw tekenen van uw bijgebouw. Bovendien is het opbouwen van uw eikenhouten bijgebouwd eenvoudiger, omdat de onderdelen eenvoudig aan elkaar gemonteerd kunnen worden. Indien u dat wilt, kunt u het zelf doen - iets dat meestal niet mogelijk is bij een 100% maatwerk eikenhouten bijgebouw.

Ontdek de basismodellen eikenhouten bijgebouwen

Bekijk het aanbod standaard ontwerpen en vraag een brochure aan of neem geheel vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.