Eikenhouten aanbouw

Meer ruimte in huis hebben, zonder te hoeven verhuizen? Het kan, met een eikenhouten aanbouw. Dat heeft veel voordelen ten opzichte van een stenen aanbouw, met als belangrijkste voordeel dat het buitengewoon stijlvol is! Een eikenhouten aanbouw van Russell Woods geeft u meer ruimte en mogelijkheden. Gewoon in uw bestaande huis.

Aanbouw

Wanneer u een eikenhouten aanbouw aan uw huis laat bouwen, kunt u eindelijk die studeerkamer realiseren. Of misschien wilt u uw keuken wel uitbreiden, of een gastenverblijf creëren! Wat u ook met de extra vierkante meters gaat doen, een ding is zeker: de eikenhouten aanbouw maakt uw woning nog aantrekkelijker.

 

Basismodel of maatwerk

Bij Russell Woods maken we alleen aanbouwen van topkwaliteit. U weet zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw eikenhouten aanbouw, welk van de drie afwerkingsniveaus u ook kiest. Zo is er de New Forest Range, een serie van maar liefst 450 basismodellen met diverse afmetingen en verschillende dakvormen. Deze zijn snel leverbaar. Daarnaast zijn er de Cambridge Range en de Oakshire Range, die wij volledig voor u op maat tekenen en ontwerpen.

 

Duurzaam eikenhout

Het Franse eikenhout Russell Woods gebruikt, is milieuvriendelijk en duurzaam. Want wij vinden dat de natuur in stand gehouden moet worden. Uiteraard leveren we daarbij niet in op kwaliteit of comfort. Wilt u iets écht bijzonders en duurzaams? Dan is gerecupereerde beplanking van oude Canadese barns iets voor u. Dit hout wordt gerecupereerd wordt van oude Canadese barns en is 100 à 150 jaar oud. Het is verweerd, maar in zeer goede staat. Duurzamer kan bijna niet.

 

Meer weten?

Wilt u uw eigen eikenhouten aanbouw realiseren? Dan biedt Russell Woods u die mogelijkheid! Maak dan gerust een afspraak met ons of vraag de brochure aan.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.