Eiken carport

Met een carport heeft u het beste van twee werelden. Uw auto staat beschut tegen zonlicht, regen en andere invloeden van buitenaf en ruiten krabben is bijna nooit meer nodig. Tegelijkertijd kan uw auto, nadat u ermee in de regen heeft gereden, in een carport veel beter drogen dan in een afgesloten garage, wat de levensduur van uw auto ten goede komt.

Carport van eiken

Een carport kunt u aan uw woning bouwen. Maar ook een losstaande carport, of een carport aan een schuur of tuinhuis, is uiteraard mogelijk. Waar u uw carport ook wilt hebben: bij Russell Woods maken we uw eiken carport volledig op maat van uw woning of tuin. Of u nu een strakke eiken carport wilt, of een carport van recuperatiehout zodat het eiken er verweerd uitziet: het is allemaal mogelijk.
 

Frans eiken carports

Onze carports worden over het algemeen gemaakt van Frans eiken. Dit eiken krijgt de tijd om tot volle wasdom te komen en is van hoge kwaliteit. U heeft dus jarenlang plezier van uw eiken carport. Kiest u voor een carport van Canadees barnwood? Dat is nog eens extra duurzaam, want u hergebruikt hout dat al honderden jaren eerder dienst deed in schuren en boerderijen. Het doorleefde uiterlijk van een eiken carport van barnwood zal uw woning of tuin nog mooier maken.
 

Monteer zelf uw carport

U kunt uw eiken carport uiteraard door de vakmensen van Russell Woods laten plaatsen. Bent u zelf handig met klussen? Dan is het, in de meeste gevallen, ook mogelijk om uw carport als bouwpakket bij u af te leveren, zodat u uw carport zelf kunt monteren. Daardoor bespaart u uiteraard ook kosten.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de eiken carports van Russell Woods? Bekijk hier enkele voorbeelden van carports die we reeds voor onze tevreden klanten realiseerden of vraag een brochure aan. U kunt natuurlijk ook meteen een afspraak met ons maken.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.