Eiken bijgebouw

Met een bijgebouw creëert u niet alleen meer ruimte in uw woning, uw woning ziet er ook meteen een stuk stijlvoller uit. Want met een bijgebouw krijgt uw woning een riante uitstraling. Zeker wanneer uw bijgebouw van een contrasterend materiaal is gebouwd, zoals eiken.

Stijlvol eiken

Kiezen voor een eiken bijgebouw is eigenlijk heel logisch. Want het is, zeker wanneer uw woning al jaren geleden gebouwd is, lastig om precies dezelfde steen te vinden – die ook nog eens op dezelfde manier is verweerd. Daarom is een eiken bijgebouw niet alleen praktisch, maar ook een heel stijlvolle oplossing.
 

Expert in eiken bijgebouwen

Als het op eiken bijgebouwen aankomt, is Russell Woods dé expert. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van eiken bijgebouwen in zowel Nederland als België. Of u nu een aanbouw aan uw woning wilt, een garage als bijgebouw wenst of uw bijgebouw wilt inzetten als bijvoorbeeld gastenverblijf of poolhouse: onze eiken bijgebouwen zijn stijlvol en ze gaan jarenlang mee.
 

Uw maatwerk bijgebouw

Bij Russell Woods bepaalt u helemaal zelf hoe uw eiken bijgebouw eruit komt te zien. We kunnen uw eiken bijgebouw namelijk helemaal op maat voor u ontwerpen en realiseren. Wilt u een strak design? Of liever de verweerde look van gerecupereerd Canadees barnwood? We kunnen het allemaal voor u realiseren.
 

Basismodel eiken bijgebouw

Is het voor u belangrijk dat u snel van uw eiken bijgebouw kunt genieten, dan kunt u ook kiezen uit een van onze basismodellen. Laat u niet misleiden door de term ‘basis’, want deze eiken bijgebouwen zijn alleszins van alle luxe en comfort voorzien die u mag verwachten. Ze zijn beschikbaar in maar liefst 450 varianten in vier breedtes, acht dieptes en verschillende soorten dakconstructies. De eiken bijgebouwen uit onze New Forest Range kunnen al snel bij u worden opgebouwd, omdat er – in tegenstelling tot een maatwerk bijgebouw – maar weinig teken- en rekenwerk nodig is.
 

Meer weten?

Bent u overtuigd van de eiken bijgebouwen van Russell Woods? Bekijk dan enkele voorbeelden van onze projecten op de website, vraag een brochure aan of maak meteen een afspraak. Dan heeft u straks het eiken bijgebouw van uw dromen.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.