Eiken aanbouw

Een aanbouw is een echte aanwinst voor uw woning. U wint er niet alleen vierkante meters mee, maar het geeft uw woning ook meteen een luxere uitstraling. De vraag is echter: van welk materiaal maakt u uw aanbouw? Want zie maar eens dezelfde baksteen te vinden als die van uw woning – met dezelfde mate van verweerdheid. Dat wordt een lange zoektocht. Gelukkig is er een eenvoudige, elegante oplossing: een eiken aanbouw!

Duurzaam eiken

Bij Russell Woods zijn we gespecialiseerd in het realiseren van eiken aanbouwen. We gebruiken voor onze aanbouwen duurzaam, Frans eikenhout, zodat u zeker weet dat uw aanbouw van hoge kwaliteit is en u er jarenlang plezier van heeft. Ook voor de afwerking van uw aanbouw kunt u eiken gebruiken, hoewel we ook veel larikshout en zelfs gerecupereerd eiken van oude Canadese schuren – barns – gebruiken. Dit eiken heeft ruim 100 jaar dienstgedaan en heeft een prachtige, oude look.
 

Basismodel eiken aanbouw

We kunnen bij Russell Woods uw aanbouw volledig op maat maken, na een intakegesprek bij ons op kantoor. U heeft dan een unieke aanbouw van eiken die precies voldoet aan uw wensen. Maar u kunt ook kiezen voor een basismodel eiken aanbouw. Basis is bij ons zeker geen dertien-in-een-dozijn, want u heeft maar liefst 450 keuzemogelijkheden! Er zijn diverse formaten en dakbedekkingen mogelijk. Daardoor heeft u een karakteristieke aanbouw, waar u bovendien sneller van kunt genieten. Omdat het gaat om een standaardmodel, is er immers minder reken- en tekenwerk nodig voor uw eiken aanbouw.
 

Uw eiken aanbouw

Bent u nieuwsgierig geworden naar de eiken aanbouwen van Russell Woods? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, zodat we u alle mogelijkheden en opties kunnen laten zien. Liever nog even inspiratie opdoen? Dat kan natuurlijk ook. Vraag onze brochure aan of bekijk op de site welke aanbouwen van eiken we al hebben gerealiseerd.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.