Bijgebouw hout

Met een bijgebouw van hout kunt u alle kanten op. Een garage, een gastenverblijf, poolhouse of ‘gewoon’ een tuinhuis: bijgebouwen van hout zijn er in alle soorten en maten. Russell Woods heeft jarenlange ervaring met het produceren van houten bijgebouwen in eigen werkplaats én het plaatsen daarvan bij mensen thuis. Daarom is Russell Woods uw beste keuze voor het plaatsen van een bijgebouw van hout.

Bijgebouw op maat

Bij Russell Woods kunnen we uw bijgebouw van hout helemaal op maat voor u maken. U komt eerst bij ons op kantoor voor een intakegesprek en aan de hand van uw wensen en voorkeuren gaan we voor u meten, tekenen en rekenen. Het ontwerp van uw bijgebouw is uniek en u kiest zelf welke afwerking en welk dak uw houten bijgebouw krijgt.
 

Basismodel bijgebouw

Wilt u sneller van uw bijgebouw kunnen genieten? Dan kunt u ook kiezen voor een basismodel bijgebouw van hout uit onze New Forest Range. Er zijn maar liefst 450 varianten waaruit u kunt kiezen, met diverse afmetingen, afwerkingen en dakbedekkingen. Zo wordt uw basismodel bijgebouw toch een beetje uniek – maar omdat er geen tijd hoeft te worden besteed aan het doorrekenen en ontwerpen van uw bijgebouw van hout, kunnen we het sneller aan of bij uw huis plaatsen.
 

Hout voor uw bijgebouw

Het hout waarvan uw bijgebouw wordt gemaakt, is Frans eikenhout. Dit is duurzaam, gaat lang mee en is van zeer hoge kwaliteit. Ook de afwerking aan de binnen- en buitenkant is van hout. Welke soort hout bepaalt u zelf. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor geïmpregneerd hout van eik of lariks, maar ook hout van oude Canadese barns dat al ruim een eeuw aan de elementen heeft blootgestaan is een optie. Een mooie, robuuste keuze!
 

Uw bijgebouw van hout

Bent u ervan overtuigd dat een bijgebouw van hout van Russell Woods de perfecte toevoeging aan uw woning zou zijn? Bestel dan onze brochure voor meer inspiratie of maak een afspraak bij ons op kantoor. We nemen dan alle opties en mogelijkheden met u door.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.