Bijgebouw eik

Wilt u meer ruimte in uw huis? Een garage? Een tuinhuis? Of misschien zelfs wel een poolhouse voor uw zwembad? Met een bijgebouw van eik van Russell Woods heeft u een bijgebouw van hoge kwaliteit, waar u jarenlang plezier van hebt. Onze vakkundige medewerkers bouwen uw bijgebouw van duurzaam en sterk eik.

Soorten bijgebouw

Een bijgebouw kan voor veel woningen een echte plus zijn. Bijvoorbeeld wanneer u een gastenverblijf wilt realiseren, maar dit liever niet binnen in uw woning doet. Of wanneer u een stijlvolle garage zoekt die niet alleen uw auto en tuingereedschappen droog houdt, maar ook een echte blikvanger is op uw terrein. Zelfs een doodgewoon tuinhuis kan met het juiste ontwerp een prachtige toevoeging op uw woning zijn. Zeker wanneer dit bijgebouw van eik is gemaakt.
 

Bijgebouw van eik

De reden waarom we bij Russell Woods uw bijgebouw van eik maken, is dat het een zeer duurzaam materiaal is van hoge kwaliteit. Het gaat jarenlang mee en is bovendien erg mooi. De Franse eik waarvan Russell Woods gebruikmaakt, wordt in ieder geval gebruikt om de constructie mee te bouwen. Welk afwerkingsniveau u kiest, bepaalt vervolgens in welke mate er ook in de afwerking van uw bijgebouw eik wordt gebruikt. Wilt u een echt authentiek bijgebouw? Eik van Canadese barns, gerecupereerd nadat het zo’n 150 jaar weer en wind heeft doorstaan, geeft die prachtige, vintage look die veel mensen tegenwoordig zoeken.
 

Basismodel bijgebouw of op maat

Bij Russell Woods hebben we onze New Forest range, de basismodellen voor de bijgebouwen. Er zijn zo’n 450 modellen om uit te kiezen, elk met hun eigen afmeting en dakvorm. Omdat het reken- en tekenwerk daarbij minimaal blijft, hoeft u niet lang te wachten voordat u van uw bijgebouw van eik kunt genieten. Wilt u iets echt bijzonders? Dan maken we graag een bijgebouw op maat voor u. Na een kennismakingsgesprek op ons kantoor, waarin we uw wensen matchen met onze mogelijkheden, gaan we voor u aan de slag om een uniek bijgebouw te creëren.
 

Meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar de bijgebouwen van eik die Russell Woods voor u kan realiseren? Maak dan een afspraak op ons kantoor. U kunt natuurlijk ook eerst onze brochure aanvragen om inspiratie op te doen voor uw nieuwe bijgebouw.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.