Aanbouw hout

Een aanbouw maakt uw huis groter én aantrekkelijker. Maar wat voor aanbouw kiest u? Het kan immers lastig zijn om een steen en bouwstijl te vinden die naadloos aansluit bij uw bestaande woning. Gelukkig zijn er ook andere opties. Zoals een aanbouw van hout.

Ruimte door hout

Met uw aanbouw van hout heeft u meer ruimte in uw huis. Wilt u die ruimte benutten als extra slaapkamer? Studeerkamer? Of gewoon, om extra vierkante meters aan uw woonkamer of keuken toe te voegen? Wat de reden voor uw aanbouw ook is: Russell Woods zorgt voor de perfecte aanbouw van hout.
 

Soorten hout

Voor onze aanbouwen gebruiken we Frans eikenhout van hoge kwaliteit. Dit is duurzaam en gaat jarenlang mee. Voor de afwerking aan de buitenzijde van uw aanbouw heeft u de keuze uit diverse soorten hout. Ook daarbij kunt u kiezen voor geïmpregneerde eik of lariks, maar ook bijvoorbeeld gerecupereerd, oud eikenhout uit Canadese schuren (barnwood) is een soort hout die we u kunnen bieden.
 

Stijl van uw aanbouw

Welke soort hout we gebruiken bij uw aanbouw van hout, hangt ook af van de stijl die u kiest. Bij Russell Woods hebben we drie afwerkingsniveaus voor uw aanbouw: de New Forest range, de Cambridge range en de Oakshire range. Deze hebben ieder hun eigen, unieke eigenschappen en stijlen.
 

Aanbouw op maat

Bij Russell Woods kunnen we uw aanbouw van hout volledig op maat voor u ontwerpen en maken. Tijdens een intakegesprek op ons kantoor bespreken we met u uw wensen, onze mogelijkheden en de manier waarop we uw aanbouw van hout kunnen verwezenlijken. Wilt u snel van uw aanbouw kunnen genieten? Dan kan een basismodel voor u de oplossing zijn. Laat u niet misleiden door de term ‘basis’- u hebt alsnog de keuze uit ruim 450 modellen in de New Forest Range, met diverse breedtes, dieptes en dakvormen. Doordat we uw aanbouw niet op maat hoeven te ontwerpen, kunnen we deze sneller leveren.
 

Meer weten?

Wilt u meer weten over een aanbouw van hout van Russell Woods? Vraag dan nu onze brochure aan of maak een afspraak voor een gesprek op ons kantoor. We kunnen u dan alle mogelijkheden en opties laten zien, zodat u straks geniet van de perfecte aanbouw van hout.

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.