Aanbouw garage hout

Een garage is ideaal: uw auto blijft ijsvrij, hij heeft niet te lijden van regen en zonlicht en u kunt er van alles in kwijt, zoals gereedschap, de grasmaaier of zelfs de fietsen. Wilt u een garage aanbouwen aan uw huis? En vindt u het lastig om de juiste steen te vinden, die past bij uw woning? Dan is een garage aanbouw van hout voor u de ideale oplossing!

Garage aanbouw van hout

Een houten garage is bijzonder stijlvol en kan gemakkelijk worden aangebouwd aan uw woning. Bij Russell Woods hebben we jarenlang ervaring in het aanbouwen van houten garages bij woningen in Nederland en België. Daarvoor gebruiken we duurzaam Frans eikenhout, dat de tijd heeft gekregen om te groeien.

 

Houten aanbouw garage op maat

Bij Russell Woods kunnen we uw aanbouw garage geheel op maat voor u maken. Samen met u bepalen we de afmetingen, de kleur van het hout, de stijl van het gebouw en de soort dakbedekking, deur en verdere afwerking. Wanneer u akkoord bent met de offerte, gaan we aan de slag om uw garage in de werkplaats voor te bereiden en hem vakkundig aan uw huis te bouwen. 

 

Basismodel houten garage

Wilt u sneller kunnen genieten van uw garage? U kunt ook kiezen voor een van onze vele basismodellen. Deze zijn er in verschillende stijlen, soorten en afmetingen. Uw houten garage aanbouw kan dan sneller worden geleverd, omdat we geen tekeningen en berekeningen hoeven te maken. Zo staat uw auto snel droog!

 

Meer weten

Wilt u meer weten over de houten aanbouw garages van Russel Woods? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, waarbij we u alles vertellen over onze garages. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze inspiratiepagina of een brochure aanvragen. Tot snel bij Russell Woods!

Maatwerk voor uw garage

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.