Aanbouw garage

Een garage is iets waar veel mensen van dromen. Uw auto staat lekker droog en ijs krabben in de winter is verleden tijd! U kunt er ook nog allerlei andere spullen in kwijt, zoals gereedschap. En, als de garage groot genoeg is, kunt u er ook nog bijvoorbeeld fietsen en tuinmeubelen in kwijt.

Garage aanbouwen

Woont u op een groot perceel, dan kunt u een losstaande garage bouwen. Maar in de meeste gevallen is de garage een aanbouw aan de woning. Dat kunt u uiteraard in steen doen. Maar het is lastig om exact dezelfde steensoort te vinden als die waarin uw woning gebouwd is. Heeft u er al eens aan gedacht om uw garage-aanbouw van eikenhout te maken?

 

Jarenlange ervaring

Bij Russell Woods maken we garages in de vorm van een aanbouw van Frans, duurzaam verbouwd eikenhout. We hebben jarenlange ervaring in het realiseren van aanbouwen, waarbij garages en carports natuurlijk een specialiteit van ons zijn. Onze garages en aanbouwen worden in onze eigen werkplaats gemaakt en door onze vakkundige medewerkers aan uw woning gebouwd.

 

Maatwerk of standaard garage

Bij Russell Woods kunnen we aan al uw wensen omtrent uw garage aanbouw. We hebben bijvoorbeeld een aantal basismodellen in diverse stijlen en afmetingen, die we snel bij u kunnen plaatsen. We hoeven dan namelijk geen tekeningen en berekeningen te maken. Wilt u een exclusieve garage op maat? Ook dat is mogelijk! We brengen, samen met u, uw wensen in kaart en zorgen er zo voor dat uw garage precies wordt zoals u dat wenst.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de garage aanbouwen van Russell Woods? Doe dan inspiratie op op onze website of neem contact op voor een afspraak. We nemen alle tijd om u te vertellen hoe wij uw garage aanbouw van eikenhout realiseren. U kunt natuurlijk ook onze brochure aanvragen. Tot snel!

Maatwerk

U heeft bij Russell Woods onbeperkte mogelijkheden voor uw houten bijgebouw. Graag bespreken wij uw wensen op basis van reeds bestaande ontwerpen of maken voor u een ontwerp dat volledig aan uw wensen beantwoordt.